FI | EN

Kasva kilpailijoita nopeammin

Muotoilu on 2020-luvun keino rakentaa liiketoiminnan kestävää kasvua. Design Union yhdistää muotoilijat ja kasvuhaluiset yritykset ainutlaatuisella tavalla.

Katso tulevat tapahtumat

Näin hyödyt

1. Kehität liiketoimintaa nopeammin

2. Parannat asiakasymmärrystä ja vahvistat asiakaskokemusta

3. Sitoutat henkilöstösi yhteiseen päämäärään

 

Kilpailuetua muotoilusta

Muotoilun tavoitteena on synnyttää toimivia ja ihmistä palvelevia tuotteita ja palveluita, jotka erottuvat markkinassaan – parhaimmillaan muotoilu voi mullistaa yrityksen tavan toimia. Design Union tarjoaa käyttöösi työkalut ja asiantuntemuksen, joiden avulla rakennat muotoilusta lisäarvoa liiketoimintaasi. 

Muotoilla voi niin yrityksen strategiaa, brändiä, palveluita ja tuotteita kuin liiketilaa ja prosesseja. Muotoilu sopii kaikenlaisille yrityksille, sen hyödyntäminen ei ole kiinni yrityksen koosta tai toimialasta. 

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin

10 tapaa tehdä bisnestä paremmin


Miten muotoilun avulla tehdään parempaa bisnestä? Tervetuloa kuulemaan bisnesmuotoilun asiantuntijalta konkreettisia näkemyksiä aiheesta ja tutustumaan case-esimerkkeihin muotoilulähtöisistä kehitysprojekteista.

Webinaarin tavoitteena on lisätä yritysten ymmärrystä muotoilulähtöisestä liiketoiminnan kehittämisestä. Muotoilun hyödyntäminen ei ole kiinni yrityksen koosta tai toimialasta, ja muotoilla voi niin strategiaa, brändiä, palveluja ja tuotteita kuin liiketilaa ja prosesseja.

Tulevat webinaarimme 2020:

 Syvennä ymmärrystäsi muotoilusta yrityksen kilpailutekijänä

Inspiroidu & kehitä -paketti

 

Inspiraatiotapahtuma

Innostu, inspiroidu ja opi uutta

Tule kuulemaan asiantuntijapuheenvuoro yhdestä valitsemastasi teemasta ja poimi konkreettiset vinkit muotoilun hyödyntämisestä oman organisaatiosi käyttöön.

Teollinen muotoilu 3.11.
Brändimuotoilu 25.11.
Digitaalinen muotoilu 11.2.

Design Management Tools

Muotoilun työkalut käytössäsi 24/7

Muotoilujohtamisen digitaalinen työkalupakki tuo muotoilujohtamisen käytännöt osaksi yrityksen arkea ja on käytössäsi kellon ympäri. Verkkopalvelumme sisältää monipuoliset työkalut muotoilulähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen.

Saat työkalut käyttöösi kuudeksi kuukaudeksi.

Hankevalmennus

Aloita tehokas kehittäminen

Autamme sinut alkuun muotoilulähtöisessä liiketoiminnan kehittämisessä. Valmennustilaisuudessa opastamme kehittämisprojektin suunnittelussa ja rahoituksen hakemisessa.

Valmennustilaisuuden toteutus ja tarkempi ajankohta sovitaan erikseen.

Hinta (ALV 0%):
115 € / yritys / webinaari
150 € / yritys (1-3 osallistujaa) / yleisötilaisuus
Osta tästä

Inspiraatiotapahtumat

Yhteistyössä

Ota yhteyttä!

 marika.linna@designunion.fi
puh. 044 731 8009

Tai täytä ja lähetä oheinen lomake.

Marika Linna
Haluan ostaa Inspiroidu ja kehitä -paketin
Haluan sähköpostilla lisätietoja tulevista tapahtumista ja palveluista

Kirjoita viestikenttään inspiraatiotapahtuma, johon osallistut.

Tietosuojaseloste

Design Union

Design Union on rohkea ja ennakkoluuloton muotoiluosaamisen edistäjä ja kehittäjä. Vahvistamme muotoilujohtajuutta yrityskentällä ja autamme yrityksiä luomaan muotoilun avulla lisäarvoa liiketoimintaansa. Samalla luomme muotoilualan ammattilaisille mahdollisuuksia osaamisensa hyödyntämiseen yritysmaailmassa.