FI | EN
takaisin

Tervetuloa tulevaisuudet!

Susanna Björklund, ENNEtool, LAB Muotoiluinstituutti

 

To 26.8. klo 9.00–12.00 | Virtuaalitapahtuma

Haastavien aikojen vastapainoksi on aika kurkistaa tulevaisuuteen. Muotoilu on yhä laaja-alaisempaa ja se peilaa osuvasti ajan henkeä. Tervetuloa inspiroivaan virtuaalitapahtumaan, jossa pureudutaan eri alan ilmiöihin ja katsotaan, miten voitaisiin ottaa askeleita kohti positiivisia tulevaisuuksia.

Kuulemme innostavan puheenvuoron Susanna Björklundilta, joka on muutosasiantuntija, trendianalyytikko, tulevaisuusajattelija, strategi, toimittaja ja muotoilija. Hän etsii muutosta ja kiinnostavia innovaatioita sekä ilmiöitä kaikessa ympärillämme, vetää lankoja yhteen ja analysoi löydöksiä laajemmassa kontekstissa – räätälöidysti asiakkaiden toimiala ja tarpeet huomioiden.

Björklund toimii puhujana Suomessa ja ulkomailla sekä tekee tulevaisuus- ja messuraportteja kansainvälisiltä muotoilualan messuilta. Lisäksi hän opettaa tulevia muotoilijoita LAB Muotoiluinstituutissa Lahdessa. Björklundin perustama ENNEtool kuratoi ja tuottaa trendinäyttelyitä, kuten Habitare-messujen virallisen Signals-näyttelyn vuosittain.

Tapahtuma on osa Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.