FI | EN
takaisin
Miika Saksi

DU it! | Tekoäly visuaalisen viestinnän apuna

Torstai 23.11.2023 klo 9-10│Maksuton webinaari 

 

Asiantuntijavieraana luova suunnittelija Miika Saksi

Tekoälysovellusten nopeatempoinen kehitys on herättänyt luovan alan ammattilaisissa monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Toisia toimintatapojen ja -ympäristön muuttuminen huolestuttaa, toiset näkevät siinä jännittäviä mahdollisuuksia.

Pitkään kaupallisten brändien visuaalisen ilmeen parissa freelance-graafikkona, luovana suunnittelijana ja konsulttina toiminut Miika Saksi kuuluu jälkimmäiseen ryhmään. Seurattuaan kuvankäsittelymahdollisuuksien räjähdysmäistä kasvua hän päätti opetella käyttämään tekoälypohjaista kuvanluontipalvelu Midjourney:tä, aluksi omaksi ilokseen.

Ohjelman tarjoamat loputtomat mahdollisuudet ja sen luovaan prosessiin tuomat onnelliset sattumat veivät Miikan mennessään, ja tätä nykyä hän opastaa mm. yritysten viestintä- ja markkinointitiimejä tekoälyn hyödyntämiseen visuaalisen materiaalin tuottamisessa.

Puheenvuorossaan Miika Saksi kertoo niin monipuolisesta luovan alan yrittäjän työstään kuin omasta matkastaan tekoälyavusteisen kuvatuotannon pariin.

DU it! -webinaarisarja tuotetaan yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen, Kuopion kaupungin ja Kuopion Rouvasväenyhdistyksen tukeman Luovien alojen kasvuohjelma -hankkeen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan viimeistään torstaina 23.11.2023 klo 8.00 mennessä.  

> > ILMOITTAUTUMISEEN