FI | EN
takaisin
Design Unionin Luovien alojen aamukahvit Elisa Koivumaa SEES

Luovien alojen aamukahvit - Elisa Koivumaa | SEES


Torstai 1.12.2022 klo 9 - 10.30 │Maksuton webinaari

 

Design Unionin Luovien alojen aamukahvien kantavia teemoja ovat kuluneen vuoden aikana olleet vastuullisuus ja kansainvälisyys. Vuoden viimeisessä webinaarissa näihin aiheisiin palataan luonnonkosmetiikkaan ja kodinpuhdistusaineisiin erikoistuneen SEES Companyn perustajan, Elisa Koivumaan asiantuntijapuheenvuoron merkeissä. 

Yrityksen tarina alkoi vuonna 2019, kun Elisa huomasi kaipaavansa kodinpuhdistus- ja luonnonkosmetiikkamarkkinoille kotimaista vaihtoehtoa jossa luontoystävällisyyteen ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin yhdistyisi myös suomalainen design. 

Elisa nimittäin uskoo vahvasti, että suomalainen muotoiluosaaminen on maailman parasta ja ansaitsee tulla kohdatuksi myös arkisten askareiden parissa, kaikkia aisteja ilahduttaen.

Paneutuneen tuotekehityksen ja huolellisen konseptoinnin tuloksena syntyi tuoteperhe, joka on onnistunut vakuuttamaan lukuisia yksityisasiakkaita sekä korkean profiilin kotimaisia jälleenmyynti- ja yhteistyökumppaneita vain muutamassa vuodessa. Toiminnan laajennuttua palvelemaan myös hotellialaa, suuntautuu nuoren yrityksen katse myös kansainvälisille markkinoille.  

Puheenvuorossaan Elisa Koivumaa kertoo siitä, mikä rooli muotoilulla on ollut uuden kuluttajabrändin luomisessa tuotekategoriassa, jota ei välttämättä lähtökohtaisesti yhdistetä designiin. Kuulemme myös tuoreet terveiset Tokiosta. Japani on Elisalle merkityksellinen maa, jossa hän on juuri ollut luomassa yritykselleen jalansijaa.          

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun! 

Ohjelma:

9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Elisa Koivumaa, toimitusjohtaja, SEES 

10.00 - 10.30: Q & A 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla.

Luovien alojen aamukahvit
To 1.12.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 1.12.2022. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN