FI | EN
takaisin
Arvonlisää_päätös

Lämpimästi tervetuloa Arvonlisää muotoilusta -hankkeen päätöstapahtumaan!

Design Union Jyväskylä järjestää Arvonlisää muotoilusta -hankkeen päätöstapahtuman Jyväskylässä Nikolainkulmassa. Tule paikan päälle kuuntelemaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja tulevaisuudesta ja muotoilujohtamisesta, Arvonlisää muotoilusta -hankkeen vaikutuksia ja juhlistamaan hankkeen tuloksia.

Juhlistamme hankkeen päätöstä myös hankkeessa kehitetyssä Design Unionin Jyväskylän omassa virtuaalitilassa samalla viikolla. Virtuaalitilassa voit tutustua hankkeessa mukana oleviin yrityksiin sekä verkostoitua ja kokea helposti virtuaalitila vierailun. Tervetuloa virtuaalitilaan! Tarkemmat tiedot virtuaalitilassa vierailemiseen ovat ohjelman alla.

Arvonlisää muotoilusta -hankkeen päätöstapahtuma
Ke 1.12.2021 klo 9.00-12.30
Nikolainkulma
Asemakatu 6, 40100 Jyväskylä

Ohjelma 1.12.2021

Aamukahvi

9.00  Tervetuloa!
Eija Tanninen-Komulainen, toiminnanjohtaja, Kuopion Rouvasväenyhdistys / Design Union 
Heidi Smolander, hankepäällikkö, Arvonlisää Muotoilusta -hanke

9.15 Muotoilu suunnannäyttäjänä – tulevaisuuksien trendejä
Susanna Björklund, trendianalyytikko, ENNEtool, LAB Muotoiluinstituutti

Susanna Björklund on muutosasiantuntija, trendianalyytikko, tulevaisuusajattelija, strategi, toimittaja ja muotoilija. Hän etsii muutosta ja kiinnostavia innovaatioita sekä ilmiöitä kaikessa ympärillämme, vetää lankoja yhteen ja analysoi löydöksiä laajemmassa kontekstissa – räätälöidysti asiakkaiden toimiala ja tarpeet huomioiden.

10.15 Rahoittajan puheenvuoro
Janne Nummi, rahoitusasiantuntija, Keski-Suomen ELY-keskus
Jouni Hynynen, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori,  Keski-Suomen ELY-keskus

Keski-Suomen ELY-keskuksen puheenvuoro hankkeen vaikutuksista. 

10.30 Arvonlisää muotoilusta -hankkeen vaikutukset
Anne Melander, liiketoimintajohtaja, Taloustutkimus Oy

Design Union Jyväskylä tutki yhteistyössä Taloustutkimuksen kanssa miten Arvonlisää muotoilusta -hanke on auttanut siihen osallistuneita yrityksiä.

10.45 tauko 

11.00  Yhteistyökumppanin puheenvuoro
Jari Palonen, johtaja, bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy

Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hankkeen yhteistyökumppanina toimineen bisnesmuotoilutoimisto Branden Oy:n johtaja Jari Palonen kertoo kokemuksista hankkeessa. 

11.15 Toukat ja perhoset – muotoilujohtamisesta
Anne Stenros, TkT, arkkitehti SAFA

Tekniikan tohtori, arkkitehti SAFA Anne Stenros on kansainvälisesti johtava designstrategi ja luovan johtamisen asiantuntija. Hän on toiminut 30 vuotta muotoilujohtajana erilaisissa muutosjohtajan tehtävissä. Hän on ollut mm. KONE Oyj:n muotoilujohtaja ja Helsingin kaupungin ensimmäinen muotoilujohtaja. Lisäksi hän on opettanut luovaa johtamista mm. professorina Aalto-yliopistossa ja Nagaokan teknisessä yliopistossa. Nykyisin hän toimii luovan johtamisen ja strategisen muutosjohtamisen kouluttajana ja mentorina.

12.00 Arvonlisää Muotoilusta / Design Union Jyväskylän päätössanat
Eija Tanninen-Komulainen, toiminnanjohtaja, Design Union

Tervetuloa Arvonlisää muotoilusta -hankkeen päätöstilaisuuteen! Ilmoittaudu mukaan päätöstilaisuuteen ti 30.11.2021 mennessä.

Virtuaalitila

Livetapahtuman lisäksi Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hankkeen virtuaalitilassa tapahtuu myös samalla viikolla 29.11.-3.12.2021! Virtuaalitilassa on esillä hankkeeseen osallistuneita yrityksiä. Tule virtuaalitilaan seikkailemaan omana avatarhahmonasi ja tutustumaan lisää Arvonlisää muotoilusta -hankkeeseen. Design Unionin henkilökunta on tavattavissa virtuaalitilassa ma 29.11.2021 klo 13-14, ti 30.11.2021 klo 9-10 ja to 2.12.2021 klo 10-11.  

Design Union Jyväskylän virtuaalitila toimii parhaiten Mozilla Firefox selaimella. Tervetuloa kanssamme nauttimaan virtuaalisesta maailmasta!

Ohjeistus virtuaalitilasta lähetetään myös päätöstapahtumaan ilmoittautuneille.

Päätöstapahtuma on osa Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Lisätietoja:

Heidi Smolander 
Hankepäällikkö
Arvonlisää Muotoilusta -hanke
p. 044 7318004
heidi.smolander@designunion.fi

Arvonlisää muotoilusta -hankkeen
Päätöstapahtuma

Ke 1.12.2021 klo 9.00-12.30

Nikolainkulma
Asemakatu 6
40100 Jyväskylä

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan
Ti 30.11.2021 mennessä

Tietosuojaselosto