FI | EN
takaisin
Jari Palonen

Idea verkostosta – aamukahvit luovien alojen toimijoille, osa 8

Ke 1.9. klo 9-10.30 | Webinaari

Tervetuloa virtuaalisille aamukahveille, jotka järjestämme luovien alojen toimijoille Keski-Suomessa. 

Ohjelmassa

Oman liiketoiminnan muotoilu
Jari Palonen, Brande

Minkälainen liiketoimintamalli tuottaa asiakkaille ylivoimaista arvoa ja mahdollistaa kannattavan ja kasvavan liiketoiminnan? Tähän vastaa moniyrittäjä Jari Palonen, jolla on vuosikymmenien kokemus monenlaisesta liiketoiminnasta. Tällä hetkellä pääliiketoimintana on bisnesmuotoilutoimisto Brande, jossa tiimi tekee yhteistyössä kokonaisvaltaista liiketoiminnan kehitystä strategian, designin, ihmisten ja digitaalisuuden kautta. Strategian ja konseptien asiantuntijana toimivan Jarin intohimona on auttaa yrityksiä rakentamaan ylivoimaista asiakasarvoa.

Keskustelua aiheesta 

Olemme järjestäneet tänä vuonna Idea verkostosta -aamukahveja keskustelun avauksena verkostoitumismahdollisuuksista Keski-Suomessa. Haluamme tarjota luovien alojen toimijoille mahdollisuuden kokoontua yhteen ideoimaan ja keskustelemaan verkoston rakentamisesta alueella sekä antaa inspiraatiota ja tukea asian viemisessä eteen päin. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Webinaari on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Idea verkostosta – aamukahvit luovien alojen toimijoille, osa 8
Ke 1.9. klo 9-10.30

Webinaari
Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä.

Tietosuojaseloste