FI | EN
takaisin
Huopatehdas J. Alho kuva

Huopatehdas J. Alho: Brändin kirkastaminen valokuvauksen ja videon avulla

Huopatehdas J. Alho 1927 halusi kirkastaa brändiään uusien tuote-, yritys- ja henkilökuvin, sekä markkinointivideoin. Tavoitteena oli kiteyttää yrityksen tarina, pitkä historia, suomalainen muotoilu ja käsityö, lisäämällä lämpöä ja fiilistä kuviin ja videoihin sekä tuomalla esiin tekoprosesseja, materiaaleja ja tuotteiden käytettävyyttä.

Huopatehdas J. Alho 1927 on jo neljännessä sukupolvessa toimiva perheyritys Jämsässä. Huopatehdas valmistaa suomalaisesta lampaanvillasta tehtyjä huopatuotteita, käsityönä, omassa tehtaassaan idyllisessä maalaismiljöössä Partalan kylässä.

Johanna Alho, Huopatehdas J. Alhon toimistusjohtaja ja yrittäjä, kertoo työskentelystä Design Unionin kanssa:

HAASTE

"Tavoitteemme oli päivittää yrityksemme visuaalista ilmettä uusin tuote- ja yrityskuvin, tuoden esille meidän pitkää historiaa, tunnetta ja tarinaa, unohtamatta suomalaista muotoilua ja käsityötä."

TOIMENPITEET

"Design Unionin tiimi suunnitteli ja järjesti alusta loppuun kolmet eri kuvaukset, joista saimme käyttöömme laajan valmiin kuvapankin erilaisia ja eri tyylisiä kuvia sekä videoita, markkinointi- sekä viestintämateriaaleiksi, henkilökuvia unohtamatta."

LOPPUTULOS

"Kuvauspäivä tehtaalla oli oikein mukava ja olemme materiaaliin tyytyväisiä, kuvat ja videot ovat tyylikkäitä ja ne ovatkin meillä jo kovassa käytössä.

Design Union onnistui projektissa kaikkinensa oikein hyvin!"

Pääset tutustumaan Huopatehdas J. Alhoon tarkemmin heidän nettisivuiltaan.

Huopahattu Huopatehdas kuva Huopatehdas kuva1

Alla olevassa videossa pääset tutustumaan muotoiluprojektin aikana toteutettuun markkinointivideoon.