FI | EN
takaisin
Design_Union_picture

Design Management Tools -digitaalinen työkalupakki

Design Management Tools -digitaalinen työkalupakki on Design Unionin tarjoama työkalu liiketoiminnan kehittämisen suunnitteluun muotoilun avulla.

Oletko miettinyt miten yrityksen liiketoimintaa voi edistää? Kuinka saada yrityksen tuotteista tai palveluista oikeasti asiakasta hyödyttäviä ja houkuttelevia? Tai miten yrityksen brändi-ilmeestä ja viestinnästä saa erottuvan?

Muotoiluajattelun avulla kehität yrityksesi liiketoimintaa ihmislähtöisesti ja kestävästi. Design Management Tools palvelumme sisältö koostuu muotoilun erilaisista osa-alueita avaavista katsauksista sekä esimerkeistä, työkaluista ja tietoiskuista, joiden avulla jalkautat muotoiluajattelun organisaatioosi sen toimialasta tai koosta riippumatta. 

Muotoilun työkalut käytössäsi 24/7

Muotoilujohtamisen digitaalinen työkalupakki tuo muotoilujohtamisen käytännöt osaksi yrityksen arkea ja on käytössäsi kellon ympäri. Verkkopalvelumme sisältää monipuoliset työkalut muotoilulähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. 

Työkalupakki sisältää aiheita muotoilujohtajuudesta, bisnesmuotoilusta, brändimuotoilusta, palvelumuotoilusta, tuotemuotoilusta ja tilamuotoilusta. Case-esimerkit ja työkalut auttavat sinua hyödyntämään muotoiluajattelua yrityksessäsi juuri tarpeidesi mukaisesti. 

Hinnoittelu

Design Management Tools -digitaalisen työkalupakin hinta on 1 500 € (sis. alv 24%). Saat työkalupakin käyttöön vuodeksi kerrallaan.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Kristiina Savolainen
Myynti ja projektit
kristiina.savolainen@designunion.fi
puh. 044 731 8008

Tai täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Tietosuojaseloste