FI | EN
takaisin
Technosmart_with_logo

Technosmart Oy: Ajattelumallin muutos tuotekeskeisyydestä palvelukeskeisyyteen

Technosmart Oy on markkinoiden monipuolisin kalustonhallinnan ratkaisu. Yritys kehittää älyliikenteeseen järjestelmiä, joiden avulla luodaan polttoainetta säästävää ajoa ja kustannustehokasta kalustonhallintaa.

Toimitusjohtaja Pekka Salonsaari kertoo Arvonlisää muotoilusta -hankkeen vaikutuksista ja Design Union -yhteistyöstä:

HAASTE

”Technosmartin toiminnan kehittämisen keskiössä on kyky nähdä tulevaisuuteen ja olla aikaansa edellä. Tämä toteutuu jatkuvalla osaamisen lisäämisellä ja kehittämisellä. Panostamme siihen, että olemme hyvä ja luotettava kumppani kalustonhallinnan ratkaisuissa. Technosmartissa tunnistimme, että ulkopuolinen näkökulma voisi auttaa saamaan uusia kehityssuuntia yrityksille.” 

TOIMENPITEET 

”Design Unionin ja Arvonlisää muotoilusta -hankkeen tilaisuudet tukivat yrityksemme linjaa kehittää toimintaamme ja lisätä osaamistamme. Saimme myös konkreettista apua rahoituksen hakemiseen ja Design Unionin verkostosta löysimme muotoilijat kehitysprojektiimme.” 

LOPPUTULOS

”Arvonlisää muotoilusta -hanke auttoi Technosmartia muuttamaan yrityksen ajattelumallin tuotekeskeisyydestä palvelujen kehittämiseen. Muotoiluajattelun lisääminen on tukenut yrityksen kasvua ja osaltaan vaikuttanut myös henkilöstömäärän lisääntymiseen.” 

Technosmartin nettisivut: www.technosmart.fi