FI | EN

Muotoilijat verkostossa


Design Unionin muotoiluverkostoon kuuluu jo lähes 30 muotoilijaa. Verkostomme muotoilijat työskentelevät yritysten kehittämisprojekteissa joko itsenäisesti tai tiimeissä. Tällä sivulla voit tutustua verkostosta löytyvään osaamiseen.

Lue muotoiluverkostosta

Minna Merivalo

digilautturi ja Jenga-Jengalan elämysluotsi, yrittäjä ja ongelmanratkoja

Asiakas ja tarve – siinä villakoirakaksikko, jonka ytimen löytyminen on jokaiselle bisneksen tekemisessä olennaista. Ja juuri siinä osaan auttaa! Tiiraan suurennuslasin läpi asiakasnäkökulmaa, puhun sujuvasti samaa kieltä yrittäjän kanssa ja johdatan asiakaspolun mutkissa kohti syvempää ymmärrystä. Villakoirien ydinten metsästys ei kuitenkaan tapahdu koskaan yksin, vaan palvelumuotoilu on tiimityötä, jossa pölyhuiskaa joutuu heiluttamaan sitoutuneesti myös yrittäjä itse! Oletko valmis sukeltamaan kanssani kohti oman yrityksesi ytimen löytymistä ja parempaa ymmärrystä omista asiakkaistasi?

Erityisosaaminen

Palvelumuotoilu on olennainen osa tapaani tuottaa uusia konsepteja sekä Jenga-Jengalan ohjelmapalveluiksi että Digilautturin asiakkailleni. Usein kotisivujen uudistamistyön alkumetreillä asiakkaan kanssa todetaan, ettei aiempi viesti ja tarjooma olekaan enää osuvaa, ja tarve itse asiassa onkin sivuston uuden ulkoasun lisäksi asiakasymmärryksen parantamiselle sekä palvelujen muotoilulle. Silloin käärin omat ja asiakkaan hihat, mikä tarkoittaa kotvaseksi pohdintaa, mietintää, hikeä ja pään raapimista– minä tarjoan oivallusten tueksi osuvimmat palvelumuotoilun työkalut. Nähty vaiva tulee palkitsemaan, sillä tyylikkäiden, uudistettujen sivujen lisäksi päivänvalon näkevät asiakasnäkökulman huomioivat ja uudistetut palvelupaketit. Tervetuloa tähän kyytiin!

Tehomaattori Oy

#Palvelumuotoilu
#Brändimuotoilu
#Graafinen suunnittelu

Järjestä muotoilijat palvelun mukaan