FI | EN
takaisin

Inspiroidu ja kehitä

Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus

Maija Itkonen, toimitusjohtaja, Gold&Green Foods Ltd

Kevät 2021 | Webinaari

Tapahtuman alkuperäinen ajankohta osoittautui haasteelliseksi useiden osallistujien kannalta, joten siirrämme webinaarin keväälle 2021. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.

Teollisen muotoilun webinaarissa kuullaan ilmiömäisen Nyhtökauran luojan ja Gold&Green Foodsin toimitusjohtajan, Maija Itkosen inspiroiva puheenvuoro aiheesta "Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus". Teollisen muotoilun teemaa tarkastellaan lisäksi käytännönläheisestä näkökulmasta esimerkkien sekä muotoilun työkalujen avulla. 

Puheenvuorossaan Itkonen kertoo muotoilun hyödyntämisen syistä ja tärkeydestä sekä antaa konkreettisia neuvoja ja esimerkkejä muotoilulähtöisen ajattelun käyttämiseen liiketoiminnan ytimessä.

Itkonen on yrittäjä, innovoija ja teollinen muotoilija, jolle brändi on lähellä sydäntä. Vuonna 2015 hän oli perustamassa Gold&Green Foodsia, joka tunnetaan "täydellisen proteiinin" ja Nyhtökauran ilmiömäisestä menestystarinasta. Nyhtökaura on uudenlainen lihan korvike, joka on tehty pohjoisen voimakkaasta kaurasta. Tuote on rakennettu Itkosen johdolla tiimissä, jossa yhdistyvät uniikki tieteellinen osaaminen ja muotoiluajattelu. 

Webinaari on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Design Union Jyväskylä, Saarijärven kaupunki ja BioPaavo by JAMK. Ohjelman toteutuksessa on yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy.

Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus | Maija Itkonen, Gold&Green Foods Ltd

Tapahtuma siirretään keväälle 2021. Ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.

Webinaari

Osallistumismaksu: 115 €/yritys (alv 0%). Samasta yrityksestä voi olla useampia osallistujia. 

Hintaan sisältyy digitaaliset Design Management Tools -muotoilun työkalut kuudeksi kuukaudeksi sekä omaan kehitysprojektiin opastava hankevalmennustilaisuus.

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan