FI | EN
takaisin

Inspiroidu ja kehitä

Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus

Maija Itkonen, innovaatiojohtaja, Gold&Green Foods Ltd

Ke 24.3.2021 klo 17.00–20.00 | Webinaari

Teollisen muotoilun webinaarissa kuullaan ilmiömäisen Nyhtökauran luojan ja Gold&Green Foodsin innovaatiojohtajan, Maija Itkosen inspiroiva puheenvuoro aiheesta "Design thinking, teollinen muotoilu ja parempi asiakaskokemus". Muotoiluajattelun hyödyntämistä yrityksessä avataan myös mielenkiintoisten esimerkkien ja keskustelun kautta.

Puheenvuorossaan Itkonen kertoo muotoilun hyödyntämisen syistä ja tärkeydestä sekä antaa konkreettisia neuvoja ja esimerkkejä muotoilulähtöisen ajattelun käyttämiseen liiketoiminnan ytimessä.

Itkonen on yrittäjä, innovoija ja teollinen muotoilija, jolle brändi on lähellä sydäntä. Vuonna 2015 hän oli perustamassa Gold&Green Foodsia, joka tunnetaan "täydellisen proteiinin" ja Nyhtökauran ilmiömäisestä menestystarinasta. Nyhtökaura on uudenlainen lihan korvike, joka on tehty pohjoisen voimakkaasta kaurasta. Tuote on rakennettu Itkosen johdolla tiimissä, jossa yhdistyvät uniikki tieteellinen osaaminen ja muotoiluajattelu. 

Webinaari on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Design Union Jyväskylä, Saarijärven kaupunki ja BioPaavo by JAMK. Ohjelman toteutuksessa on yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy.