FI | EN
takaisin

Inspiroidu ja kehitä

Asiakaslähtöinen innovaatio, ongelmia etsimässä

Timo Tiainen, Head of KONE WORX, KONE Oyj

Ke 16.9. klo 17.00–20.00 | Webinaari

Palvelumuotoilun webinaarissa kuullaan KONEen Head of KONE WORX, Timo Tiaisen inspiroiva puheenvuoro innovoinnista. Teemaa tarkastellaan lisäksi liiketoiminnan hyötyjen näkökulmasta käytännön esimerkkien sekä muotoilun työkalujen avulla.

Elämme yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa, jossa megatrendit, poliittiset muutokset ja mustat joutsenet kuten Covid-19 pandemia muuttavat maailmaa niin, että joudumme löytämään eväät menestykseen uudelleen. Se mikä toimii tänään, ei välttämättä toimi huomenna.

Kuinka vastata tähän muutokseen ja innovoida tuotteita, palveluja tai ratkaisuja niin että ne tuottavat aidosti arvoa asiakkaille? Kuinka mitata ja varmistaa aikaisessa vaiheessa, että liikumme oikeaan suuntaan? Olemmeko ylipäätään ratkaisemassa ongelmaa, joka kannattaa ratkaista sekä asiakkaan että meidän omasta näkökulmastamme?

Puheenvuorossaan Timo Tiainen käy läpi yhden tavan innovoida. Tavan, jota he käyttävät KONE WORXissä – asiakaslähtöisessä innovaatioon keskittyneessä organisaatiossa, joka etsii uusia kasvavia liiketoimintamahdollisuuksia ja täysin uutta liiketoimintaa KONEelle. 

Tapahtuma on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Webinaarin järjestämisessä mukana myös Design Foundation Finland, Kehittämisyhtiö Keulink Oy, EKSS-hanke ja Brande Oy.

Asiakaslähtöinen innovaatio, ongelmia etsimässä | Timo Tiainen, KONE Oyj
Ke 16.9. klo 17.00–20.00

Webinaari

Ohjelma:
Klo 17.00 Design Unionin esittely
Klo 17.15 Asiakaslähtöinen innovaatio, ongelmia etsimässä | Timo Tiainen, KONE Oyj
Klo 18.15 Tauko
Klo 18.30 Palvelumuotoilun hyödyntäminen yrityksessä – työkaluja ja käytännön esimerkkejä | Design Union & Brande Oy
Klo 20.00 Tilaisuus päättyy

Osallistumismaksu: 150 €/hlö tai jos yrityksestä osallistuu useampi henkilö 115 €/hlö (alv 0%)

Hintaan sisältyy digitaaliset Design Management Tools -muotoilun työkalut kuudeksi kuukaudeksi sekä omaan kehitysprojektiin opastava hankevalmennustilaisuus.

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan
15.9.2020 mennessä