FI | EN

DESIGN Kuopio Residency -residenssi muotoilijoille 

DESIGN Kuopio Residency tarjoaa muotoilijoille ja taiteilijoille mahdollisuuden asua ja työskennellä inspiroivassa miljöössä aivan Kuopion keskustassa ja lähellä kuopiolaista upeaa luontoa

Luonto ja palvelut lähellä

Residenssi sijaitsee aivan Kuopion Muotoiluakatemian vieressä, upouudessa kerrostalossa. Residenssiasunto on kaksio. Rauhallisen talon ympäriltä löytyvät keskustan palvelut, lukuisat kauniit puistot ja Kallaveden rannat. Lisäksi käytössä on tarvittaessa Kuopion Muotoiluakatemian toimitilat idyllisessä Piispantalossa.

Vuokra ja hakeminen

Residenssiä vuokrataan ensisijaisesti opetus- tai projektisuunnitelmalla residenssiin hakeutuvalle muotoilijalle tai taiteilijalle 1–4 viikon mittaiseen työskentelyyn. Viikkovuokra on 240 €, kuukausivuokra 660 €. Residenssiä voi vuokrata myös lyhyempiaikaiseen työskentelyyn, jolloin vuokra on 70 €/vrk.

DESIGN Kuopio Residency -residenssiin haetaan opetus- tai projektisuunnitelmalla. Residenssimuotoilijan toivotaan opettavan Kuopion Muotoiluakatemian opetusryhmissä tai tekevän pienen kehitysprojektin Pohjois-Savon alueen yritysten kanssa. Opetuksesta sekä projektityöstä maksetaan tuntipalkkaa. Kuopion Muotoiluakatemia tarjoaa residenssimuotoilijalle perusmateriaalit, työskentelytilat sekä kontakteja alueen muotoilijoihin ja luovan alan toimijoihin. Residenssihaku on avoinna ympäri vuoden.

Personal info


Project info

Internet
Connection
Plaster Room
Knitting and sewing tools
Photographstudio and tools
Computer class with full equipments and programs for designers
Library
Office
Kitchen
Computer
Printmaking Facilities
Ceramics Facilities
Woodworking Tools
a lecture
run a workshop
run a feedback studio for students or entrepreneurs
other:

Residenssitiedustelut

Anna Räisänen

044 731 8003

anna.raisanen (at) muotoiluakatemia.fi

 

Residenssin vuokraus

Sari Satuli

044 731 8005

sari.satuli (at) muotoiluakatemia.fi