FI | EN
takaisin

Inspiroidu ja kehitä

Teollinen muotoilija tuotekehitysprosessissa

Heikki Koivurova, muotoilija ja yrittäjä, Total Design Oy

Ke 17.2.2021 klo 17.00–20.00 | Webinaari

Teollisen muotoilun webinaarissa kuullaan innostava ja käytännönläheinen asiantuntijapuheenvuoro aiheesta. Teemaa tarkastellaan lisäksi liiketoiminnan hyötyjen näkökulmasta käytännön esimerkkien sekä muotoilun työkalujen avulla.

Heikki Koivurova on maanläheinen muotoilija, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilutoimisto Total Design Oy:n yrittäjänä. Hän avaa toteuttamiensa projektien kautta teollisen muotoilun roolia, ajoitusta ja merkitystä tuotekehitysprosessissa. Lisäksi Koivurova valaisee muotoilijan roolia ja työskentelytapaa esittelemällä prosessin kannalta olennaisia työkaluja. 

Koivurovalle tuotemuotoilu on vain yksi – joskin tärkeä – osa yrityksen kehittämistä. Henkilökohtainen mielenkiinto uusiin menetelmiin, materiaaleihin ja kestävään kehitykseen näkyy useimpien projektien lopputuloksissa. Hän toimii muotoilijana, tuotesuunnittelijana ja yritysten visuaalisen ilmeen luojana Total Design Oy:ssä, joka keskittyy radikaaleihin innovaatioihin, tuotteistamiseen, konseptointiin ja myös tekniseen suunnitteluun.

Koivurova on tehnyt suunnittelutyötä mm. seuraaville yrityksille: Sleipner Finland Oy, Lappset Group Oy, Ponsse Oyj, Sisu-Defence Oy, Sako Beretta Oy, Sampo Rosenlew Oy ja Logset Oy.

Webinaari on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Osaamiskeskus Lennätin, Viitasaaren kaupunki ja Design Union Jyväskylä. Tapahtuman sisältö tuotetaan yhteistyössä Brande Oy:n kanssa.

Teollinen muotoilija tuotekehitysprosessissa | Heikki Koivurova, Total Design Oy
Ke 17.2.2021 klo 17.00–20.00

Tapahtumaan voi osallistua etänä ja olosuhteiden salliessa myös paikan päällä Viitasaarella. Tiedotamme mahdollisesta yleisötilaisuudesta myöhemmin.

Osallistumismaksu: 115 €/yritys/webinaari (alv 0%). Samasta yrityksestä voi olla useampia osallistujia. 

Hintaan sisältyy digitaaliset Design Management Tools -muotoilun työkalut kuudeksi kuukaudeksi sekä omaan kehitysprojektiin opastava hankevalmennustilaisuus.

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan