FI | EN
takaisin

Inspiroidu ja kehitä

Kehitä ideasi tuotteeksi

Heikki Koivurova, muotoilija ja yrittäjä, Total Design Oy

Ke 17.2.2021 klo 17.00–20.00 | Webinaari

Jokaisella meistä on ajatus vähintään yhdestä tuotteesta, jonka voisi tehdä paremmin, joka helpottaisi oman työn tekemistä tai joka puuttuu kokonaan markkinoilta. Kuka tahansa voi laajentaa liiketoimintaansa tuotebisnekseen – huolimatta siitä onko valmista ideaa vielä olemassa. Tervetuloa kuulemaan konkreettisia esimerkkejä siitä, miten tämä onnistuu millä tahansa alalla!
 
Elämme niin läpeensä muotoillussa maailmassa, että muotoilua ei edes huomaa. Lähes kaikki arjen tuotteet ovat jo pitkään kulkeneet muotoilijoiden käsien läpi olipa kyseessä retkikuppi, vatupassi, metsätraktori, kaivoksen pelastautumistila tai läheisen leikkipuiston keinuhevonen. Muotoilun avulla liiketoiminta tehdään uskottavaksi ja siitä voivat hyötyä kaikenlaiset toimijat – yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta.
 
Heikki Koivurova on maanläheinen muotoilija, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilutoimisto Total Design Oy:n yrittäjänä. Hän avaa toteuttamiensa projektien kautta muotoilun taustoja, tavoitteita, roolia ja merkitystä yritykselle.
 
Koivurova on tehnyt suunnittelutyötä mm. seuraaville yrityksille: Sleipner Finland Oy, Lappset Group Oy, Ponsse Oyj, Sisu-Defence Oy, Sako Beretta Oy, Sampo Rosenlew Oy ja Logset Oy.
 
Webinaari on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa. Tilaisuuden järjestää Osaamiskeskus Lennätin, Kehittämisyhtiö Witas, Viitasaaren kaupunki ja Design Union Jyväskylä. Tapahtuman sisältö tuotetaan yhteistyössä Brande Oy:n kanssa.