FI | EN

Kasva kilpailijoita nopeammin

Muotoilu on 2020-luvun keino rakentaa liiketoiminnan kasvua. Me Design Unionissa haluamme tehdä muotoilusta jokaisen yritysjohtajan työkalun.

Näin hyödyt

1. Kehität uusia palveluita ja tuotteita nopeammin

2. Parannat asiakasymmärrystä ja vahvistat asiakaskokemusta

3. Sitoutat henkilöstösi yhteiseen päämäärään

 

Kilpailuetua muotoilusta


Muotoiluun panostaneet yritykset kasvoivat 22% enemmän kuin yritykset, jotka eivät investoineet muotoiluun.*

Muotoilujohtajuus on organisaation kaiken tekemisen tarkastelua muotoilun näkökulmasta. Sen tavoitteena on synnyttää toimivia ja ihmistä palvelevia tuotteita ja palveluita, jotka erottuvat markkinassaan – parhaimmillaan muotoilu voi mullistaa yrityksen tavan toimia.

Muotoilla voi niin yrityksen strategiaa, brändiä, palveluita ja tuotteita kuin liiketilaa ja prosesseja. Muotoilun hyödyntäminen ei ole kiinni yrityksen koosta tai toimialasta. Tarjoamme sinulle työkalut ja asiantuntemuksen, joiden avulla rakennat muotoilusta lisäarvoa liiketoimintaasi.

*Lähde: Aalto-yliopisto, Design ROI -tutkimusprojekti 2012

Design Union Itä-Suomi 

Tämän tarjoamme

Muotoiluprojekti

1. Muotoilemme liiketoimintaasi

Saat käyttöösi ammattitaitoisen muotoilijatiimin, joka tarttuu ennakkoluulottomasti yrityksesi kehittämiseen. Yhteinen kehittämisprojektinne voi pureutua niin strategian, brändin, palveluiden ja tuotteiden kuin liiketilojen tai prosessien parantamiseen muotoilun keinoin. 

Design Management -valmennus

2. Inspiraatiota muotoilujohtajuuteen

Miten muotoilujohtaminen tuodaan osaksi arjen tekemistä? Neljän Design Management -valmennuskerran aikana saat uusia ideoita muotoilun ja liiketoiminnan ammattilaisilta. Valmennuksen avulla kehität muotoilujohtajuutta ja rakennat muotoilusta yrityksesi kilpailuedun.

Ulkomaan opintomatka

3. Luo kansainvälisiä verkostoja

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden lähteä ulkomaan opintomatkalle verkostoitumaan ja luomaan kumppanuuksia omalla toimialallanne. Design Union toimii matkan organisoijana ja tukee matkalle osallistumista.

Hinta 1000 euroa / yritys. ALV 0%.
Palvelumme sopii kaikille yrityksille koosta, toimialasta ja sijainnista riippumatta.

Yhteistyössä

Kysy lisää!

 Ota yhteyttä suoraan Eija Tanninen-Komulaiseen

eija.tanninen-komulainen@designunion.fi
puh. 044 731 8008

Tai täytä ja lähetä oheinen lomake. 

Tietosuojaseloste

Design Union

Design Union on rohkea ja ennakkoluuloton muotoiluosaamisen edistäjä ja kehittäjä. Vahvistamme muotoilujohtajuutta yrityskentällä ja autamme yrityksiä luomaan muotoilun avulla lisäarvoa liiketoimintaansa. Samalla luomme muotoilualan ammattilaisille mahdollisuuksia osaamisensa hyödyntämiseen yritysmaailmassa