FI | EN
takaisin
Hestek - Referenssi kuva

Hestek Oy: Kustannustehokkuutta ja suoraa asiakashyötyä muotoilusta

Hestek Oy on Pohjois-Karjalan Enossa toimiva teräsrakennevalmistaja, jolle Design Unionin muotoilijayhteistyö toi muun muassa kaksi uutta patenttia. Näin Design Union -yhteistyöstä kertoo yrityksen toimitusjohtaja Henrik Saaristo:

 

HAASTE

“Tavoitteemme oli päivittää teräsrakenteisen rengastornimme valmistusprosessia ja helpottaa tuotteen valmistusta. Muotoilijan osaaminen kuitenkin vei koko suunnittelun uusille urille – moni alkuperäinen ajatuksemme lensi nurkkaan toimimattomana.”

RATKAISU

“Rakenteellisen ajattelun lisäksi muotoilija toi meille ajatuksen valmiiden komponenttien käytöstä tuotannossa. Näiden oivallusten ansiosta tuote on meille kustannustehokkaampi valmistaa ja käyttäjille ergonomisempi ja turvallisempi operoida.“

LOPPUTULOS

“Design Union -yhteistyö laajensi käsitystämme muotoilusta ja mullisti ajatuksemme oman tuotteemme mahdollisuuksista. Lisäksi se synnytti meille kaksi tuotteeseen liittyvää patentoitua innovaatiota.”

Hestek Oy valmistaa autonrenkaiden varastointijärjestelmää, jonka kohdeasiakkaita ovat auto- ja kuljetusliikkeet, kunnat ja kaupungit. Tavoitteena on tuotteen viennin laajentaminen Pohjoismaihin. 

https://tyretower.fi/