FI | EN

Muotoilijat verkostossa


Design Unionin muotoiluverkostoon kuuluu jo lähes 30 muotoilijaa. Verkostomme muotoilijat työskentelevät yritysten kehittämisprojekteissa joko itsenäisesti tai tiimeissä. Tällä sivulla voit tutustua verkostosta löytyvään osaamiseen.

Lue muotoiluverkostosta

Sari Hirvonen-Repo

CEO, Managing Director, TaM

Olen tuotesuunnittelun, brändäyksen ja markkinoinnin ammattilainen. Minulla on monen vuoden kokemus edellä mainituista asioista vähittäiskaupan (Stockmann Oyj) sekä oman verkkokaupan (Excuse My BonBon) parissa. Lisäksi olen usean vuoden ajan toiminut opetustehtävissä Savonia AMK:ssa opettaen mm. tuotesuunnittelua, kohderyhmäajattelua, brändäystä ja markkinointia.


Olen suunnitellut ja tuottanut digitaalista markkinointia ja mainontaa sekä sisällöntuotantoa kuvien ja tekstin kera mm. sähköisiin uutiskirjeisiin, kaupallisiin medioihin sekä sosiaaliseen mediaan (FB, Instagram, Instagram Stories, Pinterest, oma yritysblogi).


Projektien vetämisessä ja koordinoinnissa olen aikaansaava ja luotettava. Olen kokemut organisoija ja tottunut monen langan kiinnipitämisestä, budjetit ja aikataulut ovat minulle itsestäänselvyyksiä. Yhteistyö eri sidosryhmien (myös kansainvälisten) kanssa on ollut aina osa työtäni. Visuaalisten taitojen lisäksi kynästäni irtoaa hyvää tekstiä sisällöntuotantoon.
Voisi sanoa, että olen myynti- ja asiakaspalveluhenkinen markkinoinnin luova sekatyöläinen, jolle hands on-asenne on tapa elää ja tehdä töitä.

Erityisosaaminen

Olen koulutukseltani Taiteen maisteri ja Muotoilija (vaatetus). Olen myös suorittanut kasvatustieteen perusopinnot ja minulla on myös opettajan ammatillinen pätevyys.


ATK-taidot: Microsoft Office-ohjelmat, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Wordpress ja Canva.


Sosiaalinen media: Facebook, Instagram, Instagram Stories, Pinterest, LinkedIn
Kielitaito:
Suomi - äidinkieli
Englanti-erinomainen
Ruotsi-hyvä
Saksa-välttävä
Ranska-välttävä

Excuse My BonBon Oy

#Palvelumuotoilu
#Tuotemuotoilu
#Brändimuotoilu
#Graafinen suunnittelu

Järjestä muotoilijat palvelun mukaan