FI | EN

Muotoilijat verkostossa


Design Unionin muotoiluverkostoon kuuluu jo lähes 20 muotoilijaa. Verkostomme muotoilijat työskentelevät yritysten kehittämisprojekteissa joko itsenäisesti tai tiimeissä. Tällä sivulla voit tutustua verkostosta löytyvään osaamiseen.

Lue muotoiluverkostosta

Outi Santaniemi

tekstiilimuotoilija

Olen Outi, tekstiilimuotoilija (AMK). Olen työskennellyt tekstiilien parissa jo kymmenen vuoden ajan niin käsityöneuvonnan kuin mikroyrittäjänkin kengissä. Luomamme kankaiden verkkokauppa Käpynen (2012-2018) oli edelläkävijä suomalaisten kangasverkkokauppojen joukossa, joiden toiminta perustuu omiin kuoseihin ompeluharrastajia palvellen. Työskentelen tällä hetkellä Taito Pohjois-Karjalan käsityöneuvojana toteuttaen intohimoani käsityötaitojen säilyttämisen ja käsillä tekemisen elämyksellisyyden parissa.

Työskentely kanssani on mutkatonta ja joutuisaa. Pitkän kokemukseni ansiosta suunnitteluprosessini ovat jouhevia ja useimmat tuotannolliset vaatimukset ovat minulle jo tuttuja ennestään. Palvelualttiina ja palvelumuotoilusta kiinnostuneena olen alati innokas oppimaan ja kysymään. Luontaisena ryhmätyöskentelijänä haluan luoda parhaan mahdollisen työympäristön työkavereilleni, ja olen kiinnostunut asiakkaani tarpeista ja toiveista. Työskentely kohti parasta yhteistä lopputulosta saa minut syttymään.

Erityisosaaminen

Kuosisuunnittelijana olen päässyt luomaan satoja painokangaskuoseja vuosien varrella eri tekniikoilla (digipaino, rotaatio, jacquard-neulokset) ja haastamaan luovuuteni rajoja myös visuaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median saralla. Olen kokenut tuotevalokuvaaja ja sivutoimenani teen kuvituksia sekä omiin tuotteisiini että freelancena eri asiakkaille. Työskentelyni alkaa käsintehdystä luonnoksesta, jonka viimeistelen digitaalisessa ympäristössä.

Palvelumuotoilu, asiakkaan palvelukokemuksen parantaminen ja palvelujen elämyksellisyys kiehtovat minua. Tuotan palvelumuotoilun sisältöjä tällä hetkellä kahdelle organisaatiolle.

#Palvelumuotoilu
#Tuotemuotoilu
#Graafinen suunnittelu

Järjestä muotoilijat palvelun mukaan