FI | EN

Muotoilijat verkostossa


Design Unionin muotoiluverkostoon kuuluu jo lähes 30 muotoilijaa. Verkostomme muotoilijat työskentelevät yritysten kehittämisprojekteissa joko itsenäisesti tai tiimeissä. Tällä sivulla voit tutustua verkostosta löytyvään osaamiseen.

Lue muotoiluverkostosta

Jenni Åhman

sisustussuunnittelija, yrittäjä

Teen tila- ja kalustesuunnittelua yksityiskoteihin ja julkisen tilan projekteihin. Voin olla apuna pohtimassa tilan toimintoja ja kalustesijoitteluja, tehdä väri- ja pintamateriaalisuunnitelman, sekä tarvittavat mittapiirustukset kiintokalusteista. Pidän vanhan ja uuden yhdistelemisestä, ja pyrinkin aina miettimään onko tilassa jotain säästettävissä esimerkiksi kalustuksen osalta.

Erityisosaaminen

Olen valmistunut sisustusarkkitehdiksi 2018 ja tehnyt monipuolisesti projekteja kalustesuunnittelun ja tilamuotoilun parissa. Tuoreena yrittäjänä olen jo päässyt pohtimaan erityisesti yksityisasiakkaille toimivia keittiöitä ja tilaratkaisuja, sekä miettimään punaista lankaa värityksen osalta. Hyödynnän monia alan ohjelmistoja suunnittelutyössäni, enkä pelkää tarttua maalitelaan jos tarve vaatii. Työtäni määrittävät asiakaslähtöisyys, käytännöllisyys ja esteettisyys.

Sisustussuunnittelu Jenni Åhman

#Tilamuotoilu

Järjestä muotoilijat palvelun mukaan