FI | EN
takaisin
Design Union Jyväskylä Heikki Koivurova

Design Union Jyväskylä

Inspiraatiotapahtuma

Yritys on visuaalinen kokonaisuus: "Näin on, jos siltä näyttää" - Heikki Koivurova

Ke 3.6. klo 13 - 15 | Nikolainkulma, Asemakatu 6, 2. krs, Jyväskylä

Tapahtuman toteutus ja ajankohta tarkentuvat myöhemmin. 

Design Union Jyväskylän asiantuntijaluennolla Total Design Oy:n yrittäjä ja muotoilija Heikki Koivurova luennoi aiheesta: Yritys on visuaalinen kokonaisuus: "Näin on, jos siltä näyttää".

Koivurova avaa teollisen muotoilun roolia yrityskuvan luomisessa. Muotoilu ei ole pelkästään esineen suunnittelua, vaan yrityksen kokonaisuuden tarkastelua. Luennolla asiaan perehdytään käytännön esimerkkien kautta.

Koivurova on maanläheinen teollinen muotoilija, jolle tuotemuotoilu on vain yksi - joskin tärkeä - osa yrityksen kehittämistä. Henkilökohtainen mielenkiinto uusiin menetelmiin, materiaaleihin ja kestävään kehitykseen näkyy useimpien projektien lopputuloksissa.

Koivurovalla on yli 30 vuoden kokemus muotoilutoimiston yrittäjänä ja yhteistyöstä erityisesti pk-yritysten kanssa. Hän toimii muotoilijana, tuotesuunnittelijana ja yritysten visuaalisen ilmeen luojana Total Design Oy:ssä, joka keskittyy radikaaleihin innovaatioihin, tuotteistamiseen, konseptointiin ja myös tekniseen suunnitteluun.

Luento on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Osallistumismaksu 50 €/henkilö (ALV 0 %) sis. kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Tietosuojaseloste

Artikkelin aiheet