FI | EN
takaisin

Design Union Jyväskylä

Inspiraatiotapahtuma

9.6. Kilpailuetua muotoilusta

Klo 8.30–16.30 | Hotelli Verso, Kauppakatu 35, Jyväskylä | Livestream

 

Neljä innostavaa puheenvuoroa bisnes-, brändi-, tila- ja teollisesta muotoilusta

Miten saat muotoilusta kilpailuetua liiketoimintaasi? Tule kuulemaan muotoilujohtajien inspiroivat puheenvuorot ja oppimaan alan edelläkävijöiltä. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta.

 

Klo 8.30
Aamukahvi ja Design Union -esittely

Klo 9.00
Bisnesmuotoilu hotelliliiketoiminnan edistäjänä – Jari Palonen, Brande Oy & Ari Pärnänen, Yöpuu Yhtiö Oy

Miten uniikki hotellikonsepti toimii kasvun mahdollistajana? Bisnesmuotoilija Jari Palonen ja Yöpuu Yhtiö Oy:n toimitusjohtaja Ari Pärnänen esittelevät jyväskyläläisen Hotelli Verson tarinan. He kertovat, miten hotellikonseptia on kehitetty ja brändiä kirkastettu bisnesmuotoilun keinoin. Palonen ja Pärnänen avaavat myös asiakkaan osallisuutta hotellikokemuksen rakentamisessa.

Klo 10.30
Tauko

Klo 10.45
Pitkäjänteinen työ rakentaa kestävää brändiä – Aino Määttä, Sinituote Oy

Miten pienestä perheyrityksestä on kasvanut pohjoismaiden johtava siivousväline-, kodintuote- ja autotarvikealan konserni? SINI-tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista ja SINI-brändi on vuosi toisensa perään yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä. Kuinka tähän on tultu? Yli 10 vuotta Sinituotteen varatoimitusjohtajana toiminut Aino Määttä kertoo yrityksen huikean tarinan.  

Klo 12.15
Lounastauko

Klo 13.00
Miten tilasuunnittelu valjastetaan yrityksen menestystekijäksi? Vertti Kivi, Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

Vietämme päivittäin suurimman osan ajasta sisätiloissa, jolloin kulloisenkin tilan tunnelma vaikuttaa meihin sekä kanssaihmisiin. Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co:n perustaja ja toimitusjohtaja Vertti Kiven ydinosaamista on auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoiminnan hyötyjä tilasuunnittelun kautta. Luennollaan Kivi kertoo, miten tilamuotoilusta tehdään yrityksen menestystekijä.

Klo 14.30
Iltapäiväkahvi

Klo 14.45
Yritys on visuaalinen kokonaisuus: "Näin on, jos siltä näyttää" – Heikki Koivurova, Total Design Oy

Teollinen muotoilu ei ole pelkästään esineen suunnittelua, vaan yrityksen kokonaisuuden tarkastelua. Heikki Koivurovan luennolla asiaan perehdytään käytännön esimerkkien kautta. Koivurova on maanläheinen teollinen muotoilija, jolla on yli 30 vuoden kokemus muotoilutoimiston yrittäjänä ja yhteistyöstä erityisesti pk-yritysten kanssa.

Klo 16.15–16.30
Yhteenveto

 

Osallistumismaksu 100 €/hlö (ALV 0%) paikan päällä Hotelli Versossa tai live streamin välityksellä. Yleisötapahtumassa hintaan sisältyvät kahvitarjoilut. Lounas omakustanteinen.

Alle 50-hengen yleisötapahtumassa on huomioitu turvallisuus mm. riittävällä istumapaikkojen väljyydellä ja yksittäispakatuilla tarjoiluilla. Myös siivouksessa on kiinnitetty erityistä huomiota pintojen desinfiointiin, ja käsidesiä sekä käsienpesupaikkoja on runsaasti saatavilla.

Tapahtuma on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.


Ilmoittaudu mukaan!


Kirjoita viestikenttään, osallistutko paikan päällä vai verkossa. Saat lisätiedot sähköpostiisi.

 

Tietosuojaseloste