FI | EN
takaisin
Design Union Jyväskylä Palonen ja Pärnänen

Design Union Jyväskylä

Inspiraatiotapahtuma

Bisnesmuotoilu hotelliliiketoiminnan edistäjänä - Jari Palonen & Ari Pärnänen

To 23.4. klo 9.30 - 11.30 | Hotelli Verso, Kauppakatu 35, Jyväskylä

Tapahtuman toteutus ja ajankohta tarkentuvat myöhemmin.

Design Union Jyväskylän inspiraatiotapahtumassa Brande Oy:n Jari Palonen ja Yöpuu Yhtiö Oy:n Ari Pärnänen luennoivat bisnesmuotoilusta hotelliliiketoiminnan edistäjänä.

Miten uniikki hotellikonsepti toimii kasvun mahdollistajana? Palonen ja Pärnänen esittelevät jyväskyläläisen Hotellin Verson tarinan.

Hotelli Verso on keväällä 2016 perustettu moderni urbaanihotelli Jyväskylän keskustassa, jossa panostetaan palveluun, vastuullisuuteen, viihtyisyyteen ja paikallisuuteen. Palonen ja Pärnänen kertovat, miten hotellikonseptia on kehitetty ja brändiä kirkastettu bisnesmuotoilun keinoin. He avaavat myös asiakkaan osallisuutta hotellikokemuksen rakentamisessa.

Jari Palonen on kokenut bisnesmuotoilija ja Brande Oy:n toimitusjohtaja. Brandella tehdään 100 muotoiluun liittyvää kehitysprojektia vuodessa.

Ari Pärnänen on yrittäjänä paikallisessa perheyritys Yöpuu Yhtiö Oy:ssä, johon kuuluu Hotelli Verso, Verso Baari, Hotelli Yöpuu ja Ravintola Pöllöwaari.

Luento on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Osallistumismaksu 50 €/henkilö (ALV 0 %) sis. kahvitarjoilun.


Ilmoittaudu mukaan!

 

Tietosuojaseloste

Artikkelin aiheet