FI | EN
takaisin
Design Union Jyväskylä Aino Määttä

Design Union Jyväskylä

Inspiraatiotapahtuma

Pitkäjänteinen työ rakentaa kestävää brändiä - Aino Määttä

Ke 18.3. klo 13 - 15 | Nikolainkulma, Asemakatu 6, 2. krs, Jyväskylä 

Tapahtuma on peruttu koronaviruksen aiheuttamaman poikkeuksellisen tilanteen takia. Tiedotamme uudesta ajankohdasta myöhemmin.

Design Union Jyväskylän inspiraatiotapahtumassa Aino Määttä Sinituote Oy:stä luennoi kestävän brändin rakentamisesta.

Miten pienestä perheyrityksestä on kasvanut pohjoismaiden johtava siivousväline-, kodintuote- ja autotarvikealan konserni?

SINI-tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista ja SINI-brändi on vuosi toisensa perään yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä. Kuinka tähän on tultu? Aino Määttä kertoo Sinituotteen huikean tarinan. Ohjelmassa on myös tuotekehitykseen liittyvä workshop-osuus.

Määtällä on monipuolinen ja laaja kokemus brändin rakentamisesta Suomen kulutustavarateollisuudessa. Hän on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä mm. Havilla, Hackmanilla, Sinituotteella ja viimeksi yli 10 vuotta Sinituotteen varatoimitusjohtajana.

Nykyään Määttä vaikuttaa hallitusammattilaisena, toimii useissa luottamustehtävissä ja mm. Suomen Muotoilusäätiön asiamiehenä.

Luento on osa Design Union Jyväskylän Arvonlisää muotoilusta -hanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen (EAKR) kanssa.

Osallistumismaksu 50 €/henkilö (ALV 0 %) sis. kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Tietosuojaseloste

Artikkelin aiheet