FI | EN

Kilpailuetua muotoilusta

Muotoilu on 2020-luvulla ajankohtaisempaa kuin koskaan. Se on keino rakentaa paitsi kauniimpaa ja toimivampaa maailmaa myös parempaa liiketoimintaa.

Näin hyödyt

1. Kehität kaupallista osaamistasi maksuttomassa valmennuksessa.

2. Ratkaiset yritysten ongelmia oman osaamisesi avulla. Saat mahdollisuuden uusiin asiakkuuksiin ja työtilaisuuksiin.

3. Liityt innostavaan muotoilijaverkostoon.

 

Mahdollisuuksia muotoilijoille


Me Design Unionissa uskomme, että jokaisen yrityksen on muotoiltava liiketoimintaansa. Samalla haluamme avata muotoilun ammattilaisille entistä monipuolisempia mahdollisuuksia yritysmaailmassa. Uudenlainen FOB!-valmennuksemme vahvistaa muotoilijan kaupallista osaamista ja tekee siitä merkityksellistä liiketoiminnan kehittymisen kannalta.

FOB!-valmennus muotoilijoille

Tämän tarjoamme 

Valmennus

1. Kehity oman osaamisesi kaupallistamisessa

Maksuton FOB!-valmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää oman osaamisesi kaupallistamista. Valmennuksen teemat pureutuvat henkilöbrändisi ja bisneskonseptisi rakentamiseen sekä oman osaamisesi myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Valmennuspäiviä on yhteensä 11.

Muotoilijaverkosto

2. Liity mahdollisuuksien verkostoon 

Valmennus avaa sinulle pääsyn FOB!-muotoilijoista muodostuvaan ammattilaisten verkostoon. Muotoilijaverkosto tarjoaa sinulle inspiroivan luovan alan ammattilaisten yhteisön ja ansaintamahdollisuuksia. Välitämme FOB!-verkoston muotoilijoita erilaisiin yritysten tilaamiin kehitysprojekteihin.

Panoksesi

3. Käytännön yrityskehitysprojekti

FOB!-valmennukseen sisältyy työskentely asiakasyrityksen kehitysprojektissa. Valmennukseen osallistuvat muotoiijat työskentelevät tiimeissä osallistujayrityksen arjen haasteen parissa ja luovat yritykselle toteutettavissa olevan konkreettisen ratkaisusuunnitelman. Yritysprojektit tehdään valmennuksen aikana.

Valmennus on suunnattu eri alojen muotoilun ammattilaisille, voit olla taustaltasi esimerkiksi muotoilija, sisustussuunnittelija, arkkitehti, graafinen suunnittelija tai muu luovan alan osaaja.

FOB!-valmennukset 2020

FOB! Iisalmi 21.1.–6.5.2020

FOB! Mikkeli 28.1.–13.5.2020

FOB! Kuopio 2.6.–29.9.2020

FOB! Joensuu 16.6.–29.9.2020

FOB! Pieksämäki 18.8.–2.12.2020

FOB! Savonlinna 1.9.–2.12.2020

FOB! Varkaus 15.9.–2.12.2020

 

Hanke on päättynyt.


Tietosuojaseloste

Design Union

Design Union on rohkea ja ennakkoluuloton muotoiluosaamisen edistäjä ja kehittäjä. Vahvistamme muotoilujohtajuutta yrityskentällä ja autamme yrityksiä luomaan muotoilun avulla lisäarvoa liiketoimintaansa. Samalla luomme muotoilualan ammattilaisille mahdollisuuksia osaamisensa hyödyntämiseen yritysmaailmassa