FI | EN
takaisin

Kuopion Muotoiluakatemian
Säätiön apuraha 2019


Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö myöntää 50 000 euroa apurahoina suomalaisille muotoilun sekä käsi- ja taideteollisuuden toimijoille liiketoiminnan aloittamiseen tai kehittämiseen.


Säätiö


Kuopion Muotoiluakatemian Säätiö on aloittanut toimintansa joulukuussa 2014. Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää kulttuurin, erityisesti muotoilun, taiteen ja käsityön ammattimaista toimintaa, harrastusta, tuntemusta, arvostusta ja kehittämistä.

Säätiön hallituksessa on viisi jäsentä ja kolme varajäsentä. Hallituksen puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Mika Sutinen ja varapuheenjohtajana opetusneuvos Eija Vähälä. Jäseninä ovat toimialajohtaja Elina Pallonen-Eriksson, museojohtaja Merja Heiskanen ja markkinointijohtaja Jukka-Pekka Suvala. Hallituksen varajäseniä ovat yrittäjä Maija-Liisa Keinänen, aluejohtaja Elina Laitinen ja hovioikeudenlaamanni Riitta-Liisa Rautsi.

 

Apuraha


Apurahan hakuaika alkaa 9.9.2019 ja päättyy 21.10.2019.

Hakemukset lähetetään sähköpostilla Säätiön asiamiehelle: 
eija.tanninen-komulainen (at) designkuopio.fi, sähköpostin aihekenttään merkintä “Säätiön apurahahakemus”.

Hakemuksessa tulee olla vapaamuotoinen kuvaus toiminnasta, projektisuunnitelma ja sen tukena kuva-aineistoa sekä CV. Aineisto lähetetään sähköisesti pdf-muodossa, tiedoston koon ollen enintään 5 Mt.

Määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset käy läpi neljän hengen asiantuntijatyöryhmä, joka esittelee apurahan saajaehdokkaat päätöksen tekevälle Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön hallitukselle. Etukäteen ei ole päätetty apurahan saajien määrää eikä 50 000 euron summan jakamisperustetta – päätökset tehdään hakemusten perusteella.

Apurahahakemuksia käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Hakemusten tiedoista muodostuu Kuopion Muotoiluakatemian Säätiölle henkilötietoja sisältävä rekisteri, johon pätevät henkilötietolaissa määrätyt lainalaisuudet ja jota käsitellään Säätiön tietosuojaselosteen mukaisella tavalla.

Apurahan saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti viikolla 48.

Apurahojen jakotilaisuus on Kuopion Muotoiluakatemialla 13.12.2019 klo 11.

Lisätietoja: 
Eija Tanninen-Komulainen
Kuopion Muotoiluakatemian Säätiön asiamies
044 731 8000, eija.tanninen-komulainen (at) designkuopio.fi

 

Tutustu aiempien vuosien apurahan saajiin Säätiön sivuilla.