FI | EN
takaisin

Kuopion Rouvasväenyhdistys etsii kahta
palveluvastaavaa


Kuopion Rouvasväenyhdistys on aatteellinen, jo vuonna 1860 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea käsityötä, käsi- ja taideteollisuutta, muotoilua, kulttuuria, taidetta ja luovia toimialoja sekä hyvinvointia. Yhdistyksellä on alusta saakka ollut vahva yhteiskunnallinen rooli ja se on auttanut naisia työelämään sekä kouluttanut suunnittelemaan, kehittämään ja myymään omia tuotteita. Nyt työ jatkuu uudessa ajassa.

Edelleen tänäkin päivänä haluamme olla edelläkävijä työssämme. Intohimonamme on olla edistämässä sitä, että muotoilun ammattilaiset oppivat tekemään työtä yhdessä sekä saavat merkittävämpiä toimeksiantoja ja samalla yritykset käyttävät kasvavasti muotoilua oman liiketoimintansa houkuttelevuuden ja kannattavuuden kehittämisessä.

Tärkeimpiä palveluitamme ovat Kuopion Muotoiluakatemia ja Design Union. Teemme aktiivisesti töitä merkittävien, kansainvälisten verkostojen kanssa. Tällä hetkellä yhdistyksellä on käynnissä ELY-rahoitteinen Muotoilusta kasvuvoimaa -hanke, johon kuuluu Form Follows Business FOB!-valmennus muotoilijoille ja Design Management -valmennus yrityksille Itä-Suomessa. Keski-Suomessa on käynnistymässä Arvolisää muotoilusta -hanke, joka kannustaa ja auttaa yrityksiä hyödyntämään muotoilua.

www.muotoiluakatemia.fi
www.designunion.fi

Sinun roolisi

Nyt haemme projekteihin kahta kokopäiväistä palveluvastaavaa, toista Kuopioon ja toista Keski-Suomeen. Vaikka roolit ovat itsenäiset ja työpaikat eri paikkakunnilla, tarkoitus on muodostaa hyvin yhdessä toimiva ja toisiaan onnistumisessa tukeva työpari. Tavoite on rakentaa työpaikoista projektien aikana pysyvä osa vakavaraista Kuopion Rouvasväenyhdistystä

Kummankin palveluvastaavan tehtävänä on itsenäisesti ja samalla tiimin jäsenenä vastata hankkeiden ja niiden kautta palveluiden ja valmennusten onnistuneesta toteutuksesta. Työ koostuu uusien asiakkaiden innostamisesta projektiin henkilökohtaisen myyntityön ja sisältömarkkinoinnin avulla. Lisäksi työhön kuuluu olennaisesti tilaisuuksien järjestäminen ja asiakkuuksien hoitaminen.

Samalla vastaat onnistuneen asiakaskokemuksen syntymisestä hankkeeseen lähteneille yrityksille, ja tämä on erinomainen tilaisuus perehtyä syvemmin muotoilullisen kehittämisen menetelmiin ja toimijoihin, luoda laajat verkostot sekä tutustua alueiden mielenkiintoisiin yrityksiin.

Mitä toivomme sinulta

Työssä tarvitaan vahvaa myyntiorientaatiota sekä sisältömarkkinoinnin taitoja. Hankemaailman tuntemus ja navigointitaidot ovat ehdottomasti eduksi, samoin kuin muotoilun tuntemus. Pääset omalta osaltasi vaikuttamaan FOB!-toimintamalleihin ja kehittämään kansainvälistä Design Unionin toimintaa. Me arvostamme itsenäistä, itseohjautuvaa ja joustavaa työotetta, epävarmuuden sietokykyä, halua kantaa vastuuta ja nälkää nauttia oman työn tuloksista. Työhön liittyy kansainvälisiä kontakteja, joten sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito ja kaikki muukin kielitaito on eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Rekrytoimme tavoitteellisia, sanavalmiita, reippaita ja asiakaspalvelu- ja myyntihenkisiä osaajia, jotka syttyvät haasteista ja jakavat aidon halumme parantaa muotoilijoiden menestysmahdollisuuksia sekä tuoda muotoilullinen kehittäminen myös osaksi yritystoimintaa.

Hae paikkaa

Hae paikkaa 22.8.2019 mennessä lähettämällä CV ja hakemus palkkatoiveen kanssa osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hakemuksen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet lyhyen, ammatillisen videoesittelyn tekoa varten.
Bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy toimii apuna rekrytointiprosessissa.

Lisätietoja työnkuvasta (arkisin klo 9–16)
Eija Tanninen-Komulainen, toiminnanjohtaja
p. 044 731 8000
eija.tanninen-komulainen@designunion.fi