FI | EN
takaisin
Larissa Immonen Finarte

Luovien alojen aamukahvit - asiantuntijavieraana Finarten toimitusjohtaja Larissa Immonen

Torstai 27.4.2023 klo 9 - 10.30│Maksuton webinaari

Design Unionin aamukahviwebinaareissa on kevätkauden aikana kuultu ja nähty mielenkiintoisten esimerkkien kautta, miten perinteiset kädentaidot taipuvat nykypäivän kuluttajia inspiroiviksi tuotteiksi ja vastuulliseksi liiketoiminnaksi.

Huhtikuussa teemaa jatkaa tekstiilitaiteilijan ja liikemiehen kohtaamisesta syntynyt yritys, joka on mm. onnistunut tekemään suomalaisille arkisen tutusta räsymatosta kansainvälisesti kiinnostavan designtuotteen.

Eija Rasinmäen ja Erkki Immosen vuonna 1985 perustama Finarte on käynyt läpi monia vaiheita menestyksekkäistä alkuvuosista Portugalin auringon alla Suomen vaikean lama-ajan kautta kukoistavaan yhteistyöhön intialaisten artesaanien kanssa.

Nykyisin käsinkudottuja mattoja ja muita sistustustuotteita tarjoavaa yritystä luotsaa pienestä pitäen sen mukana kasvanut Larissa Immonen. Maailmankansalaisen orastava taloustieteilijän ura sai jäädä hänen kuullessaan Kotkassa päämajaa pitävän perheyrityksen kutsun, ja niin vanhempien elämäntyön jatkamisesta muodostui missio ja mahdollisuus työskennellä muotoilun ja kestävän kehityksen parissa.

Asiantutijapuheenvuorossaan Larissa Immonen kertoo kuinka eri kulttuurien kudontaperinteet ja perheyriyksen historia punoutuvat yhteen raikkaan graafisen estetiikan ja globaalin kaupankäynnin kanssa.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjelma:
9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Larissa Immonen, Finarte
10.00 - 10.30: Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla.

Luovien alojen aamukahvit
To 27.4.2023 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 26.4.2023. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN