FI | EN
takaisin
Anna ja Janne Rauhansuu Myssyfarmi

Luovien alojen aamukahvit - asiantuntijavieraana Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu

Torstai 30.3.2023 klo 9 - 10.30│Maksuton webinaari

Design Unionin Luovien alojen aamukahveilla tutustutaan kevään mittaan perinteisiä käsityötekniikoita nykypäivän tuotemuotoilussa hyödyntäviin yrityksiin.

Maaliskuussa asiantuntijavieraaksemme saapuu nainen joka on nostanut mummojen neulomat myssyt muotitietoisten kuluttajien kutreille ja Pöytyän kunnan maailmankartalle.

Anna Rauhansuu tapasi maailmalla ammattipurjelautailijan uraa rakentaneen, neulonnasta innostuneen Jannen, ja mainostoimistotyö Helsingin humussa vaihtui pian maalaiselämään molempien kotiseudulla Varsinais-Suomessa. Sukutilan pyörittämisen ohessa Anna perusti isäntänsä kanssa myssybisneksen jonka tuotteita myydään tätä nykyä maailman metropoleissa New Yorkista Tokioon.

Myssyfarmin suursuosion saavuttaneet, suomenlampaanvillasta valmistetut myssyt ja muut asusteet ovat sekoitus uutta ja vanhaa, perinteisiä menetelmiä ja nykyaikaista muotokieltä. Ne syntyvät kymmenien eläkeikäisten “myssymummojen” osaavissa käsissä ja lämmittävät kantajiaan kestävästi sydänjuuria myöten, elinikäisen tuotetakuun mukaisesti.

Kirjaimellisesti pehmeitä arvoja edustavan yrityksen menestys on rakennettu kovalla työllä, sinnikkyydellä ja suunnitelmallisuudella, mutta näinä globaalien kriisien ravistelemina aikoina sekään ei aina riitä. Siksi mielenkiintoisen yritystarinan lisäksi Annalla on meille myös painavaa asiaa.

Asiantutijapuheenvuorossaan Myssyfarmin luova johtaja Anna Rauhansuu kertoo maatilalähtöisen design-yrityksen kehityskaaresta, jakaen kanssamme niin muotoiluyrittäjän huippuhetket kuin huolen huomisesta.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjelma:

9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Anna Rauhansuu, Myssyfarmi

10.00 - 10.30: Q & A

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla.

Luovien alojen aamukahvit
To 30.3.2023 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 29.3.2023. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN