FI | EN
takaisin
Luovien alojen aamukahvit Timo Mikkonen ja Antti Rouhunkoski

Luovien alojen aamukahvit - Timo Mikkonen ja Antti Rouhunkoski


Keskiviikko 16.11.2022 klo 9 - 10.30 │Maksuton webinaari

Mistä puhumme, kun puhumme muotoilusta ja muotoilijoista? Julkisen keskustelun fokuksessa on usein muotoilun lopputulos, kuten tuote tai tila. Muotoilijoilta kuullaan mielellään myös heidän inspiraation lähteistään ja esikuvistaan, miksei myös heidän suunnitteluprosessistaan. 

Mutta miten ja minkälaisessa toimintaympäristössä muotoilijat harjoittavat ammattiaan, ja miten se vaikuttaa heidän työnkuvaansa? Freelancerina, yrittäjänä, pienemmän tai isomman yrityksen leivissä, kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla? 

Timo Mikkosella ja Antti Rouhunkoskella on yhteensä vuosikymmenien kokemus monenlaisista toimintamalleista muotoilun saralla. 

Tätä nykyä Aalto-yliopistossa opiskelijoina toisiinsa tutustunut parivaljakko luotsaa vuonna 2010 yhdessä perustamaansa sisustusarkkitehtuuri-ja muotoilutoimistoa nimeltä Poiat. Perheyritykseksi kasvanut toimisto tuottaa omaa huonekalumallistoaan, luo tuotteita ja designkonsepteja muille brändeille, ja suunnittelee niin yksityisiä kuin julkisiakin tiloja. 

Yrityksen ytimekäs nimi viittaa samalla sekä sen perustajia innoittavan elegantin estetiikan kotimaahan Italiaan, että suomalaiseen, konstailemattomaan ja periksiantamattomaan työskentelytapaan. 

Asiantuntijapuheenvuorossaan Timo ja Antti kertovat monialaisen, kansainvälisesti arvostetun muotoiluyrityksensä vaiheista ja siitä, miten he muotoilijoina ovat oppineet luovimaan yritystoiminnan eri osa-alueiden parissa. Saamme myös tilaisuuden kuulla kaksikon ajatuksia sisustusarkkitehtuurin ja muotoilun merkityksestä ihmisten arjessa, inspiraationlähteitä tietenkään unohtamatta!  

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun! 

Ohjelma:

9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Timo Mikkonen ja Antti Rouhunkoski

10.00 - 10.30: Q & A 

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla. 

Luovien alojen aamukahvit
Ke 16.11.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään tiistaina 15.11.2022. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN