FI | EN
takaisin
Luovien alojen aamukahvit Saana ja Olli

Luovien alojen aamukahvit - muotoilijapariskunta Saana Sipilä ja Olli Sallinen


Torstai 22.9.2022 klo 9 - 10.30 │Maksuton webinaari

Design Unionin aamukahviwebinaarit jatkuvat jälleen tänä syksynä vastuullisuuden ja kansainvälisyyden parissa. Kauden ensimmäisille asiantuntijavieraillemme, Saana Sipilälle ja Olli Salliselle on kertynyt molemmista teemoista jo reilun vuosikymmenen verran kokemusta.

Turkulaisen muotoilijapariskunnan yhteinen Saana ja Olli -merkki tunnetaan hamppukankaisista, kotimaassa valmistetuista kodintekstiileistä ja tinkimättömästä, koko brändin ja sen perustajien arjen läpileikkaavasta vastuullisuusajattelusta.

Oman tuotemerkin lisäksi muotoilijat hyödyntävät osaamistaan muodostamassaan suunnittelutoimistossa, jonka asiakkaisiin kuuluu myös lukuisia kansainvälisiä yrityksiä ruotsalaisesta Boråstapeter-tapettifirmasta japanilaiseen Uniqlo-vaatemerkkiin.

Asiantuntijapuheenvuorossaan Saana ja Olli kertovat yhteisestä matkastaan varsinaissuomalaisista metsäbileistä meillä ja maailmalla tunnustetuiksi muotoilijoiksi.
Kuulemme myös pariskunnan kokemuksia kestävästi kasvavan muotoiluyrityksen rakentamisesta ja ympäristöystävällisten ja eettisten toimintaperiaatteiden soveltamisesta globaalissa markkinassa.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun!

Ohjelma:
9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Saana Sipilä ja Olli Sallinen
10.00 - 10.30: Q & A


Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla.

Luovien alojen aamukahvit
To 22.9.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 21.9.2022. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN