FI | EN
takaisin

Luovien alojen aamukahvit - Carita Peltonen, liiketoimintajohtaja, Metsämood


Keskiviikko 25.5.2022 klo 9 - 10.30 │Maksuton webinaari


Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä, sarjakasvuyrittäjä, metsälähettiläs, puunhalaaja, skutsimutsi... Design Unionin seuraavan aamukahviwebinaarin asiantuntijavierasta, Carita Peltosta, kuvaa toinen toistaan mielenkiintoisemmat määreet.

Sellaisia kertyy kun ura etenee ennakkoluulottomasti jalkinemuotoilusta työvaatealan kautta lifestyle-brändin pariin. Välillä kokenut yrittäjä on ajautunut syviinkin vesiin, kuten vakavaan työuupumukseen ja konkurssiin.

Polku on johdattanut Caritan toistuvasti myös metsän syliin. Sieltä on löytynyt niin lohtua ja voimaa kuin myös viimeisimmän yrityshankkeen ydin.

Viime vuonna perustettu Metsämood nimittäin konseptoi suomalaisille rakkaan metsän yrityksille kohdennettuihin tuotteisiin, tiloihin ja palveluihin. Se tarjoaa yrityksen työntekijöille, asiakkaille ja sidosryhmille hyvinvointituotteita ja -palveluita sekä uniikin muistijäljen jättäviä metsäelämyksiä.

Yritysyhteistyön kautta vastuullisia, metsästä inspiraationsa ammentavia tuotteita on syntynyt myös kuluttajamarkkinoille. Esimerkiksi Suomalaisen Kirjakaupan, Partioaitan ja Kyrön valikoimista löytyy Metsämoodin kanssa kehitettyjä tuotteita.

Koska Metsämood haluaa suojella suomalaista ikimetsää jonka tarjoamaa ainutlaatuista elämystä se hyödyntää palveluissaan, tekee yritys yhteistyötä myös Luonnonperintösäätiön kanssa.

Asiantuntijapuheenvuorossaan Carita Peltonen kertoo mm. mittavan yrittäjätaipaleensa onnistumisista ja kompastumisista, sekä siitä, miten abstrakteista käsitteistä kuten hyvinvointi, eettisyys, elämyksellisyys ja luontoyhteys jalostetaan kannattavaa liiketoimintaa. Ja tietenkin siitä, miksi puita kannattaa halata.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Ohjelma:
9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Carita Peltonen
10.00 - 10.30: Q & A


Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla.

Luovien alojen aamukahvit
Ke 25.5.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan viimeistään tiistaina 24.5.2022. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. 

ILMOITTAUTUMISEEN