FI | EN
takaisin
Luovien alojen aamukahvit Laine Publishing

Luovien alojen aamukahvit - Jonna Hietala, toimitusjohtaja & luova johtaja, Laine Publishing

Tiistai 26.4.2022 klo 9 - 10.30 │Maksuton webinaari 

 

Design Unionin aamukahviwebinaarit jatkuvat vastuullisuuden ja kansainvälisyyden merkeissä, kun vieraaksemme saapuu 

Jonna Hietala, toimitusjohtaja & luova johtaja, Laine Publishing 

Laine Publishing on Tampereella vuonna 2016 perustettu kansainvälinen neule- ja lifestylekustantamo. Laine tunnetaan samannimisestä, englanninkielisestä neulelehdestä joka on saavuttanut  alan kansainvälisillä markkinoilla merkittävän aseman. Vuodesta 2020 alkaen Laine on julkaissut myös neulomista, muita kädentaitoja ja ruokaa käsitteleviä kirjoja sekä englanniksi että suomeksi. 

Arjen kauneus, luonnonmateriaalit ja kestävä, ajaton muotoilu ovat Laineen julkaisujen keskeistä sisältöä jonka kautta lukijoita rohkaistaan luomaan kauniita ja kestäviä käsityötuotteita kertakäyttökulttuurin suosimisen sijaan.

Kustantamon ydinarvoihin kuuluvat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, diversiteetti ja ekologisuus läpäisevät sisältöjen lisäksi koko yrityksen toiminnan. 

Asiantuntijapuheenvuorossaan Jonna Hietala kertoo mm. miksi suomalainen yritys valitsi lähtökohtaisesti kansainvälisen strategian ja englannin kielen, miten kansainvälisten markkinoiden valloittaminen onnistui ilman maksettua markkinointia ja mitä kansainvälisyys tänä päivänä tarkoittaa: miksi mm. aiheet kuten diversiteetti, inklusiivisuus, kehopositiivisuus ja kulttuurinen omiminen on tärkeää huomioida ja miksi niiden sivuuttaminen saattaa olla yritykselle jopa kohtalokasta?

Jonna kertoo lisäksi kasvuyrityksen arjesta koronapandemian ja Ukrainan sodan muokkaamassa toimintaympäristössä sekä kaupallisen liiketoiminnan yhdistämisestä hyväntekeväisyystyöhön (yhteistyötahoina mm. World Vision, Kirkon ulkomaanapu, Punainen Risti, Naisten Pankki, luonnonsuojelujärjestöt, junioriurheilu...). 

Näistä mielenkiintoisista ja ajankohtaisista aiheista syntyy varmasti myös mukaansatempaavaa keskustelua johon kaikki kuulijat ovat lämpimästi tervetulleita ottamaan osaa!  

Ohjelma:

9.00 - 10.00: Asiantuntijapuheenvuoro, Jonna Hietala

10.00 - 10.30: Q & A 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille ilmoittautuneille. Toteutus Google Meet -alustalla. 

Luovien alojen aamukahvit
Ti 26.4.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan

Ma 25.4.2022 mennessä:

Tietosuojaseloste