FI | EN
takaisin

Etsimme kaupallista tuottajaa!

 
Kuopion Rouvasväenyhdistys on aatteellinen, jo vuonna 1860 perustettu yhdistys jonka tarkoituksena on edistää ja tukea luovia toimialoja, muotoilua, käsi- ja taideteollisuutta, kulttuuria, taidetta sekä hyvinvointia.

Yhdistyksellä on sen perustamisesta asti ollut vahva yhteiskunnallinen rooli auttaessaan mm. naisia työelämään kouluttamalla heitä suunnittelemaan, kehittämään ja myymään omia tuotteitaan.


Nyt työ jatkuu uudessa ajassa.


Tärkeimpiä palveluitamme ovat Kuopion Muotoiluakatemia ja Design Union. Teemme lisäksi aktiivisesti töitä merkittävien, kansainvälisten verkostojen kanssa.

Haemme nyt kokoaikaiseen työsuhteeseen luovaa, kehittämishaluista, myyntihenkistä ja tavoitteellista kaupallista tuottajaa Design Unionin kaupalliseen tiimiin.


Oletko luova ja idearikas muotoilun ja myynnin ammattilainen? Onko sinulla jo muutamien vuosien kokemus uusasiakashankinnasta, B2B-myynnistä sekä projektien hallinnasta?

Olet tarkka, järjestelmällinen ja joustava, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä? Jos tunnistat itsesi, saatat olla etsimämme henkilö!

Toivomme kaupalliselta tuottajalta:

  • Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvaa työotetta sekä halua kehittää Design Unionia ja luovien alojen verkostoa Suomessa

  • Joustavaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa

  • Kokemusta projektien hallinnasta

  • Kokemusta B2B-myynnistä sekä asiakashankinnasta

  • Laadukasta ulosantia niin suullisesti kuin kirjallisesti

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

  • Työkokemusta muotoilun parista

  • Kasvuhaluista asennetta

  • Kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän muotoilun ja luovan talouden alalla pienessä mutta tarmokkaassa ja sydämellisessä start up -henkisessä työyhteisössä jolla on taustallaan pitkät perinteet ja arvot omaava yhdistys.

Kaupallinen tuottaja on keskeisessä roolissa kehittämässä Design Unionin liiketoimintaa, muotoiluverkostoa, asiakashankintaa sekä luovien alojen työmahdollisuuksia Suomessa.


Kaupallisen tuottajan ensisijainen toimipiste sijaitsee Design Unionin Kuopion toimistolla. Tehtävää on kuitenkin mahdollista hoitaa myös muulta paikkakunnalta käsin, edellyttäen säännöllistä matkustusvalmiutta sekä Kuopioon että asiakkaidemme luokse.


Tehtävän aloitus: 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

 
Lisätietoja tehtävästä antaa Design Unionin toiminnanjohtaja Eija Tanninen-Komulainen, puh. 044 731 8000.

 
Hae tehtävää su 24.4.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen eija.tanninen-komulainen@designunion.fi.