FI | EN
takaisin

Luovien alojen aamukahvit - Sari Laine, johtava asiantuntija, kestävä arki - Sitra

Ti 22.3.2022 klo 9-10.30 | Maksuton webinaari

 

Lämpimästi tervetuloa maaliskuun luovien alojen aamukahviwebinaariin! Meiltä on monesti pyydetty puhujavieraaksi asiantuntijaa Sitralta, joten toiveisiin on vastattu ja samalla Design Unionin vuoden 2022 aamukahvien vastuullisuus -teema jatkuu myös seuraavassa tilaisuudessa!

Sari Laine, johtava asiantuntija, kestävä arki - Sitra

Sitran kestävä arki -tiimin johtava asiantuntija Sari Laine pitää meille maaliskuun luovien alojen aamukahveilla luennon kestävyydestä ja vastuullisuudesta yksilön näkökulmasta.

Teema: Mikä motivoi muutokseen? Mikä motivoi kestävämpään elämäntapaan? Millaisia ovat suomalaisten motivaatioprofiilit? Sekä mitä minä voin tehdä yksilön näkökulmasta katsottuna kohti kestävämpää ja vastuullisempaa arkea sekä samalla kohti vastuullisempaa yhteiskuntaa?  

Sari pohtii päivittäin ihmisten innostumista muutokseen sekä pienten tekojen muuttumista tavoiksi. Kestävä arki -tiimissä Sari erityisesti etsii kokeilujen avulla ketteriä tapoja testata uusia toimintamalleja ja pyrkii aina vain paremmin ymmärtämään meidän kaikkien motiiveja muuttaa arkea kestävämmäksi.

Sarilla on monen vuoden kokemus ihmislähtöisestä suunnittelusta erilaisia toimintoja kehitettäessä. Kokeilukulttuuri, kestävä kehitys ja muutoksen syntyminen ruohonjuuritasolla ovat tällä hetkellä Sarin kiinnostuksen keskiössä. Sari on toiminut aikaisemmin liikkeenjohdon konsulttina sekä ollut mukana kehittämässä työelämää muotoiluajattelun avulla. Opiskelujaan hän on suorittanut Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa sekä Cambridgen yliopistossa.

Tällä hetkellä Kestävä arki-tiimin tavoitteena on skaalata Suomessa testattuja ja hyväksi todettuja työkaluja kansainvälisesti ja näin vauhdittaa muutosta kestävämpään arkeen.

Ohjelma:

Asiantuntijapuheenvuoro, Sari Laine 9-10

Q&A -osio 10-10.30

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. Toteutus on Google Meet -alustalla. 

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Luovien alojen aamukahvit
Ti 22.3.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan

Ma 21.3.2022 mennessä:

Tietosuojaseloste