FI | EN
takaisin

Luovien alojen aamukahvit

Ti 22.2.2022 klo 9-10.30 | Maksuton webinaari

 

Lämpimästi tervetuloa helmikuun luovien alojen aamukahviwebinaariin!

Sari Myöhänen, tekstiilisuunnittelija & trendikonsultti

Kuinka trendejä ennustetaan? Mitä trendiraportit antavat yrityksille? Mitä kaikkea muuta trenditoimistossa tehdään?

Helmikuun luovien alojen aamukahviwebinaarin asiantuntijavieraame on pariisilaistunut Sari Myöhänen - tekstiilisuunnittelija ja trendikonsultti - joka on viihtynyt Pariisissa jo 20 vuotta ja sitä ennen Kööpenhaminassa 10 vuotta.

Sari on tehnyt pitkän uran Pariisissa nimekkäässä Peclers Paris -trenditoimistossa Senior Stylistina, sisustus- ja designosastolla. Hänellä on laaja ja kattava asiantuntemus erityisesti tekstiilien, materiaalien, värien ja kuosien kanssa työskentelystä, trendikirjojen laatimisesta sekä mielenkiintoisista kansainvälisistä asiakasprojekteista näiden teemojen ympärillä. 

Sari kertoo meille omasta innostavasta polustaan maailmalle, sekä sukellamme myös trenditoimiston maailmaan. Kuulemme tämän hetken trendeistä sekä kuinka trendejä ennustetaan? Mitä trendiraportit antavat yrityksille?

Opimme myös case -esimerkein tekstiili-, materiaali- ja designalan tämän hetken vastuullisuus-aspekteista: mitä ovat vuoden 2022 vastuulliset materiaalit? Millaisia ovat vastuulliset tuotteet ja tuotanto sekä mitä on vastuullinen myynti? Entä vastuullisuus luksusmarkkinoilla? Millainen on esimerkiksi vastuullinen muotinäytös?

Ohjelma:

Asiantuntijapuheenvuoro, Sari Myöhänen 9-10

Q&A -osio 10-10.30

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille muotoilusta, sekä kansainvälisestä tekstiili- ja muotialasta kiinnostuneille. Toteutus on Google Meet -alustalla. 

 

Luovien alojen aamukahvit
Ti 22.2.2022 klo 9.00-10.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan

Ma 21.2.2022 mennessä:

Tietosuojaseloste