FI | EN
takaisin
päiväkahvit_Finnish_Institute

Luovien alojen päiväkahvit

Ti 14.12. klo 13.00 - 14.30 | Maksuton webinaari

Huomioithan muuttuneen päiväkahviajan.

Puhujavieraana: Karoliina Korpilahti, taideohjelman johtaja / Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutti I The Finnish Institute UK + Ireland

Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutti on suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntija. Instituutti tunnistaa muutostekijöitä taiteen, kulttuurin ja yhteiskuntatieteiden kentillä, ja rohkaisee uusia näkökulmia nykypäivän ongelmiin. 

Design Unionin luovien alojen aamukahvien teemoja vuodelle 2022 on mm. kansainvälistyminen ja vastuullisuus. Otamme ensi vuoteen varaslähdön jo joulukuussa kun joulukuun luovien alojen aamukahvit vaihtuu hetkellisesti luovien alojen päiväkahviksi ja saamme puhujavieraaksi Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutin Taideohjelman johtajan, Karoliina Korpilahden.

Karoliina on nykytaiteen ja kulttuurituotannon monialainen ammattilainen. Hän on työskennellyt suomalaisen taiteen kansainvälistymisen parissa Suomen Viron-instituutin ohjelmapäällikkönä ja nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio Frame Contemporary Art Finlandissa. Lisäksi hän on työskennellyt muun muassa kulttuurituottajana ja kirjoittajana. Korpilahti on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenaan estetiikka. 

Joulukuun webinaarin teemana on Suomi-instituuttien toiminta, kansainvälistymismahdollisudet taiteen ja luovien alojen osaajille sekä apuraha- ja tukiohjelmat suomalaisille taiteilijoille. Kuulemme myös mielenkiintoisen katsauksen Britannian- ja Irlannin-instituutin tämän hetkisistä sekä tulevista ensi vuoden tapahtumista ja yhteistöistä suomalaisten taiteilijoiden kanssa. 

Ohjelma:

klo 13.00 - 14.00 asiantuntijapuheenvuoro Karoliina Korpilahti, taideohjelman johtaja, Suomen Britannian- ja Irlannin-instituutti 
klo 14.00 - 14.30 Q&A -osio

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille muotoilusta, taiteesta ja luovista aloista kiinnostuneille. Toteutus on Google Meet -alustalla.

Lämpimästi tervetuloa! 

Luovien alojen päiväkahvit
Ti 14.12. klo 13.00 - 14.30

Ilmoittaudu mukaan tähän tapahtumaan
Ti 14.12. klo 12 mennessä

Tietosuojaseloste