FI | EN
takaisin
Katriina Nuutinen aamukahvit

Luovien alojen aamukahvit

Ke 27.10. klo 9-10.30 | Maksuton webinaari 

Lämpimästi tervetuloa Design Unionin järjestämille lokakuun luovien alojen aamukahveille!

Kuinka rakentaa uusi brändi ja lanseerata se suoraan kv-markkinoille?
Katriina Nuutinen

Puhujavieraana on yrittäjä, luennoitsija (Helsinki Design School) muotoilija ja luova johtaja Katriina Nuutinen.

Katriina omistaa muotoilustudio Katriina Nuutisen ja hän on juuri perustanut ja lanseerannut myös uuden brändin - Thinkers & Makers - jonka luova johtaja Katriina on.

Lokakuun aamukahvien teema on Kuinka rakentaa uusi brändi ja lanseerata se suoraan kv-markkinoille?

Mitä kaikkea brändin rakentamiseen tarvitaan? Mitkä ovat prosessit huolellisen ja tuloksellisen lanseerauksen takana? Minkälaista kaupallista näkökulmaa ja taitoa tarvitsee perustaessa uutta brändiä? 

Katriina on tehnyt jo yli vuosikymmenen ajan uraa lasimuotoilun parissa ja hänellä on vahva oma brändi 'Studio Katriina Nuutinen' ja sitä kautta jo kansainvälinen tunnettuus muotoilusektorilla. Hänen töitään on myynnissä niin Finnish Design Shopissa kuin Studio Katriina Nuutinen -verkkokaupassa. Thinkers & Makers -brändi on Katriinalle kosketus ihan uudelle sektorille - muodin pariin - sekä myös materiaali on uusi: Katriina käyttää Thinkers & Makers -mallistossa vastuullista, kestävää ja vegaanista korkkia. Thinkers & Makers valmistaa korkkimateriaalista laukkuja, asusteita ja toimistotarvikkeita. Brändi on saanut myös jo Design from Finland -merkin. 

Tule mukaan kuuntelemaan, inspiroitumaan ja oppimaan uutta tämän päivän brändin rakentamisesta! 

Tietosuojaseloste